Βίλες στην Αλμυρίδα

Δύο υπέροχες και υψηλών προδιαγραφών βίλες, η Βίλα Ιφιγένεια και η Βίλα Καλυψώ, χτισμένες σε λόφο 800 μέτρων από την παραλία του κοντινού χωριού Αλμυρίδα, περιμένουν να σας φιλοξενήσουν και να σας προσφέρουν αξέχαστες διακοπές.

Οι βίλλες έχουν κατασκευαστεί από τον ιδιοκτήτη ο οποίος λόγω της εργασίας του (εργολάβος οικοδομών ) επέβλεπε όλα τα στάδια κατασκευής , δίνοντας βάση στους άνετους και λειτουργικούς εσωτερικούς καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο , με στόχο να σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές . Είναι χτισμένες σε κοντινή σχετικά απόσταση έχοντας όμως η κάθε μια τους δικούς της, αυτόνομους χώρους, ιδιωτική πισίνα και πάρκινγκ.

Πρόκειται για μοντέρνες βίλες με υψηλό επίπεδο κατασκευής, χτισμένες στην πλευρά του λόφου ακριβώς πάνω από την παραλία της Αλμυρίδας προσφέροντας έτσι στους διαμένοντες την πανέμορφη θέα της θάλασσας, των ελαιόδεντρων και των αμπελιών με τα οποία είναι ντυμένοι οι γύρω λόφοι.

Στη βίλα θα σας περιμένει μία τσάντα με κάποια βασικά προϊόντα που ενδέχεται να χρειαστείτε, όπως χυμός, τσάι, καφές, φρούτα, ως καλωσόρισμα από τους ιδιοκτήτες.